A new voice

So I watched the Avicii documentary on Netflix, and the big thing in it for me was this guy’s voice:

Advertisements

12 thoughts on “A new voice

   1. Jag gillar musikdokumentärer som är så där. Han var väldigt ärlig och öppen med hur han mådde, vilket ju är jättebra. Lite som med Gaga-dokumentären, där man också fick se de osympatiska sidorna.

    All in all så gillade jag den, och tycker att det är bra att mental ohälsa kan visas sådär. Du då?

    Like

   2. Njäe, det kan jag inte säga. Har provat deras C-vitamin, men märker mest ingenting av den. Använder nu dagkrämen “calm” (30 spf), och den gillar jag, men har för mig att du håller dig till 50 spf 🙂

    Här ger de 15% idag, så jag skickar väl tillbaks frågan – några tips? 🙂

    Liked by 1 person

   3. Njäe jag har ju liksom inte testat något nytt på ett tag nu. Kan dock säga stay away from pore-minimizing tonern, den..ja. jag vet inte vad den gör. Om den gör något alls, tveksamt. Var lite sugen på att testa deras oil absorbing mask, men den har tydligen uuusla recensioner. Funderar lite på ett läppbalsam med SPF, för det tror jag nog man kan ha nytta av, och en hyaluronic acid booster, pga har testat masker med hyaluronic acid i och tyckte mycket om. Annars, niacinamide boostern, får man unna sig??

    Liked by 1 person

   4. Jag fick med deras vanliga läppbalsam med spf en gång när jag beställde, och det är okej. Ingen lukt och rätt tjock konsistens, men fungerar ju onekligen.
    Själv var jag sugen på att (äntligen) prova pixi tonern och glow mud mask (har du testat den?) 🙂 Jag säger väl alltid ja till det! Unna 🙂

    Liked by 1 person

   5. Jamen glow tonic + glow mud ÄLSKAR. Särskilt mud masken, favoritmasken utan tvekan! Ja för en liten städning av fejset alltså. Kan också tipsa om deras mud cleanser, den och camomile balmet från Body Shop, det är liksom all rengöring man behöver -egentligen-. (Och balmet bara om man gillar att ha på sig massa smink, annars vet jag inte vad man ska med den till.)

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s