Blogtober – #12

12. Describe a day in your life.

OMG the interesting posts continue. So this was my Wednesday:

06:45 – alarm goes off and SO gets up. I snooze until:
07:30-08:10 – get up, get ready, didn’t have breakfast cause I’m out of oats
08:10-08.25 – walk to work (yes, this is my work commute now)
08:30-12:20 – work/train new colleague
12:20-12:50 – lunch! (v. nice chicken salad from the work restaurant)
12:50-16:50 – work work work
16:50-16:55 – leave work, walk to the gym (yes, again, this is how far it is to my new gym)
17:00-17:45 – workout
17:50-18:00 – walk home
18:00-18:30 – cleaning up a bit in the kitchen/cutting veggies for dinner
18:30-18:45 – shower, get ready
18:45-19:05 – hang out in kitchen while SO cooks, chatting
19:05-19:20 – dinner!
19:25-22:00 – lounging in the living room/browsing/watching Agents of SHIELD
22:00-22:10 – getting ready for bed
snooze.

 


This post is part of the blogtober challenge that you can read more about here.

8 thoughts on “Blogtober – #12”

 1. Är det inte ganska roligt att både du och jag ifrågasätter var och varannan fråga i den här challengen?? 😉

  Annars är det otroligt lyxigt hur välplacerat ditt nya hem är. Jag funderar nästan på att byta gym så att jag också får nära. Till något i alla fall. Och så tänker jag att det kanske är färre barn på det gymmet än på Friskis. PLUS de har öppet exakt jämt. Friskis är ju lite stängt ibland. Jaja. Blabla. Hur går det för dig på gymmet försten? Enjoying it?

  Liked by 1 person

  1. Haha, känns bra tycker jag, att vi inte bara tar saker för givna 😛

   Jamen visst är det! Vi letade ju iofs bara inom ett visst område också (nära tågstationen och inte för långt till stan), men det blev liksom supersmidigt för mig 😀

   Finns det nått trevligt gym nära? Varför släpper de in barn på gym? (brukade det inte vara 16-årsgräns på det i Sverige?) Tycker vårt gym kunde ha bättre öppettider på helgerna – då de stänger 17 – men annars är det bra.

   Liked by 1 person

   1. Jag tycker vi kallar det kritiskt tänkande, så blir mamma stolt ;D

    Mja alltså jag vet ju inte hur trevligt det är. De har ngt korkat system som verkar vara att man bara kan vara medlem inte bara betala in sig. Men nära får man ändå säga: enligt google 3 minuter promenad, det ligger liksom på samma gata, går förbi det på vägen till jobbet. Är dock bara gym isf, inga pass. Men det kanske är lika bra?

    Frisks. Det enda gym som tillåter och UPPMUNTRAR barn under 16 att gå på gym. Alltså WTF, vad ska ett BARN göra på ett gym?? Eller jo, jag vet, de ska leka med pilatesbollarna, skrika högt, springa omkring och vara störiga. Det kommer att sluta med att jag slänger en hantel i huvudet på ett och sedan får jag aldrig komma tillbaka till Friskis även om jag ville 😛 Så det kanske löser sig…

    Liked by 1 person

   2. Haha 🙂

    Men man måste ju kunna få gå dit iaf en gång och prova innan man blir medlem isf? Verkar lite orimligt annars tycker jag. Och tja, beror väl på hur mycket du gillar pass? Kanske kan betala för att gå på pass på friskis när du är sugen (om de nu har sånt system)?

    Galet tycker jag. Fast jag tycker ju iofs att ungar är jobbiga mest överallt. 😀

    Like

  2. Jamen, du frågade ju hur det gick också. Jodå, gillar det än. Lite segt med folk som sitter och kollar på mobilerna och tar typ 5 min mellan set så man får står och vänta, men över lag är det helt okej där. Märker att jag kan höja vikterna, och att det börjar dyka upp lite muskler (jag har tydligen biceps! who knew). Osäker på om jag kommer orka byta till vikter istället för maskiner dock?

   Liked by 1 person

   1. Ja de är väl fast i bro science där man måste vänta 5 min mellan set. Men om du vill vara lite störig (och det vill du väl??) så frågar du om du får gå emellan, en hinner ju lätt liksom! Om inte annat blir det kanske lite fart på dem?

    Ja alltså igår svor jag lite över allt viktbyte jag var tvungen att göra förutom själva seten, tar ju hundra år och ibland är min teknik för att dra av vikt från stång när den står på marken så jäävla usel. Måste nog ragga upp en gymkompis så jag får lite hjälp 😛 Så jag förstår om tvekar!

    Fast också. Skulle du inte känna dig såå häftig om du kunde säga att du drar X-antal kg i mark? Det är ju inte riktigt samma sak att säga att man tar 80 kg i benpress, t.ex. Även om det såklart också är tungt.

    Liked by 1 person

   2. Jahaaaa. Ja då ska jag fan vara störig nån dag när det sitter flera såna där.

    Det är ju iofs helt sant – låter grymt tufft. Plus att säga vikt du tar i maskin låter sjukt mesigt… Såg förresten nån som nämnde Brita Zackaris bok om att lyfta, har du läst den med?

    Liked by 1 person

   3. Was, nej!? Visste inte om den. Lyssnade faktiskt på hennes och Kalles podd I nöd och lyft för första gången för bara några dagar sedan, positivt överraskad! Måste nog kolla om boken kanske kan införskaffas på biblo!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s