Blogtober – #25

25. Who is your celebrity crush?

It’s been ages since I did the “woman crush Wednesday” tag, so let’s do that!

A while ago, I watched The Greatest Showman (mainly cause of Hugh, tbh) and it was… ok. But seriously though – Zendaya?

 


This post is part of the blogtober challenge that you can read more about here.

8 thoughts on “Blogtober – #25”

 1. Annan fråga! (För det är väl bra att använda blogg som chat..eh..?) Paula’s Choice—verkar som jag ska slå till på lite retinol i helgen! Du har inte testat ngt nytt från PC som är värt att investera i? Just nu tänker jag nog retinol 1% och kanske den här: https://skincity.se/sv/resist-daily-pore-refining-treatment-2-bha-. Pga har inte ens slut på någon av mina staples men sååå sugen på retinol don’t think I can wait any longer. Men känns alltid dumt att bara beställa en grej när man ändå är i farten liksom.

  Liked by 1 person

  1. Jamen ja, så använder jag den ju! Praktiskt när vi båda kollar under dagen 😛

   Nein! Har icke köpt nått alls på flera månader (duktigt!) eftersom jag inte använt slut på nått + att jag har samma problem i att “kan ju inte bara beställa en sak”. Skulle iofs vilja prova nån fler av deras masker, men vi får se när det blir…

   Like

   1. Jomen inte jag heller, så då känner jag såklart att det är OK att köpa på sig lite (ja bra logik där :P). Blev tre st saker, får se om något av det är något att ha. Caroline Hirons tycker iaf att retinolen är en mycket god produkt, så då kan man väl inte bli besviken. Förhoppningsvis.

    Like

   2. Men neeeej, nu fick du mig att gå och kolla på deras sida, och de har visst släppt nya produkter? “Defense” mot “miljöskador” för huden… Alltså nu blir jag nästan tvungen att prova tror jag.

    På tal om inget funderar vi på om lördag innan jul passar dig för snabbvisit för att se din lägenhet och sedan besök i Indal? Min kära mor har minne som en guldfisk nu för tiden, så hon har talat om för din att det var du som föreslog att vi skulle kolla på din lägenhet. Bara så du vet om det kommer tillbaks och blir berättat så för dig 😛

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s