Week 47 / i’m just too lazy

Food
I cooked a lot! My partner was gone Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Saturday (like, not in a “row”, but missed dinner all days).

Music
It’s this time now:

Insta/Twitter/YouTube

Youtube suggested an Arjan Lubach clip to me (about the racist tradition that is zwarte Piet, Santa’s black-faced helpers), and I quite enjoy it. It’s like John Oliver/Seth Meyers, but in Dutch (and somewhat less PC, cause you know, he’s still Dutch):

Good practice for your Dutch! (There are also English captions, if anyone’s actually making an attempt to watch it.)

 

8 thoughts on “Week 47 / i’m just too lazy”

 1. Men cookade du något spännande då!?

  Och att du törs börja med julmusiken redan!? Jag har liksom mina ljusstakar stående på sidan om mina fönster, bara väntande på helgen. Pga surely I’ll get shot om jag ställer upp innan advent. (Trots att jag har en eller fler grannar som haft sina uppe en månad -minst-.)

  Annars är jag ju sugen på att veta hur det går med gymmandet? Still going strong?

  Liked by 1 person

  1. Nja, var inget särskilt spännande vecka matmässigt. Dock tog jag med mig lunch till jobbet varje dag, det var nog första gången sen vi flyttade till nya kontoret (där de har restaurang…)

   Haha, jamen, ingen hör ju vad jag har i lurarna! Julpyntande har jag inte börjat med, känner lite samma som du om jag skulle ta fram det innan helgen. På lördag måste det ju vara tillåtet för det är ju praktiskt taget advent!

   Jomen visst serru! Två veckor i rad var jag bara där 1 gång (när jag var på Island och veckan efter när jag var lite krasslig), annars är det 2-3 ggr i veckan som gäller än 🙂
   Själv då?

   Liked by 1 person

   1. Jodå, lite kämpigt just nu pga konstant träningsvärk, meen en är ju av slaget ta lite värktabletter, koffein på det och bara gå ändå. Men kommer jag inte upp i åtminstone 65 i mark och 35 i bänk snart blir jag galen. Då blir det till att anlita professionell person som kan tala om vad problemet är.

    Liked by 1 person

   2. Men det är en FRÄMMANDE MÄNNISKA 😳

    Helt sant dock. Ska skärpa till mig, muster up some courage, boka in mig. Men tydligen ska en ta en till sväng med förkylning alltså va faaan…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s